fbpx

MPS: Solució global al mercat professional

MPS és una nova empresa recentment constituïda del grup STO per donar una solució global al mercat professional.

L’eficàcia en els serveis i el ràpid aprovisionament de productes, combinats amb un software professional de màxima qualitat aporten una total garantia en les nostres propostes.

Aquestes propostes vénen avalades per un equip professional amb una dilatada experiència de més de 12 anys operant en el sector. El nostre objectiu prioritari és proporcionar a les empreses i professionals solucions completes i globals. La nostra activitat se centra en solucions de sistemes d’informació, amb un focus concret i especialitzat en propostes globals per a aquest mercat. Això proporciona una major efectivitat per als nostres clients i ens manté actualitzats en el nostre sector, garantint així el desenvolupament futur de les nostres solucions de negoci.

Hem unit a l’empresa el nostre coneixement i entusiasme pel servei i la satisfacció de les coses ben fetes i, així, els professionals de MPS, vam aconseguir aportar al mercat, un elevat nivell de servei, solucions i garanties que avui difícilment es poden trobar.

Solucions i serveis

En MPS sabem que gestionar un negoci no és una tasca fàcil, per això ens hem aplicat a fons per poder oferir una àmplia gamma de serveis i solucions integrals, necessàries per a assegurar una gestió més segura i eficaç. Gràcies a l’experiència dels nostres professionals, podem oferir la millor solució a la mesura del seu negoci, per potenciar el creixement de la seva empresa.

Solucions globals

En MPS tenim la solució informàtica que vostè necessita per a l’èxit del seu projecte empresarial. La nostra sòlida experiència ens permet brindar-li una oferta combinada de solucions i serveis aplicant un sistema de gestió de projectes propis i aliens capaç d’assegurar el desenvolupament del seu negoci en un mercat cada vegada més competitiu.

Qualitat de servei

En MPS la qualitat és una prioritat, buscant sempre amb el client la millor solució per al seu entorn. Les implantacions són realitzades de manera que el ritme de treball de l’empresa no es vegi alterat. Per això es compagina l’activitat dels nostres tècnics dins i fora de l’entorn de treball adaptant-nos sempre a les necessitats específiques de cadascun dels nostres clients.