fbpx

El marketing digital és l'eina de marketing menys costosa i més eficient del món, ajuda a empreses de totes les mides a incrementar les seves vendes, estalviar costos, fidelitzar i donar suport als seus clients.

Internet ja no es consulta únicament a través de l’ordinador. Els Smartphones i tablets formen part de les nostres vides i del dia a dia. Tenir un web que s’adapti a totes les resolucions de pantalles / dispositius de forma fluida i sense un sobrecost addicional de manteniment, és una necessitat.

Què aportaria al meu negoci una nova web?

  • Millor experiència de marca.
  • Millorar l’experiència de l’usuari a la web per generar més leads.
  • Augmentar la velocitat en dispositius mòbils.
  • Llocs estandarditzats per a Google Insights.

Crear una botiga online és disposar d’un punt de venda obert les 24 hores, els 365 dies de l’any.

Creem la botiga en línia, configurem els mètodes de pagament, d’enviament. Si ho desitja, donem d’alta els teus productes. T’orientarem i acompanyarem des de l’inici del teu negoci. El nostre objectiu és que benes amb èxit, estem aquí per ajudar-te.

No importa si vols vendre productes físics, productes digitals o vols vendre per drop shipping. Tenim la solució que s’adaptarà a les teves necessitats.

Funcionalitats bàsiques

  • Disseny Exclusiu, cuidem al màxim la usabilitat, funcionalitat i accessibilitat, amb moderns dissenys adaptats a la identitat corporativa de la teva empresa.
  • Potent i flexible, podràs administrar i gestionar els seus productes a partir de categories, gestionar els cobraments a través de targeta o paypal, i ampliar els límits del seu negoci.
  • Optimitzada per a Google, posicionem la teva botiga online a Google i els principals cercadors.

STO ofereix un ampli catàleg de serveis SEO dissenyats per promocionar el lloc web de la teva empresa o marca. Utilitzant els nostres serveis ens assegurem que el teu negoci assoleixi l’èxit aconseguint per a la seva web trànsit, notorietat i posicionament en els cercadors més importants.

Posicionamient web

Està la pàgina web de negoci degudament adaptada perquè els seus clients el trobin ràpidament? Avui dia, tenir presència a internet té una importància vital, i la seva pàgina web és l’aparador de la seva empresa, en el qual es mostren tots els seus serveis i productes a qualsevol persona del món. En aquest sentit, el fet que aparegui la seva pàgina web en els primers resultats dels motors de cerca és com tenir botiga als carrers més luxoses del món. STO l’ajuda a posicionar la teva pàgina web perquè tingui una bona presència en línia.

Optimització SEO

Sabia que el 90% de les web que hi ha no estan optimitzades per SEO? La pàgina web de la seva empresa o negoci podria no estar realitzant un rendiment adequat de les configuracions òptimes per SEO, desaprofitant així totes les millores que aporta el SEO orgànic, és a dir, tota aquella part de SEO que ve inclosa en el codi de la seva pàgina web. STO l’ajuda a optimitzar aquest codi per aconseguir que la seva pàgina web estigui totalment optimitzada per SEO.