Solucions digitales en Andorra

Nuestro equipo STO

STO: Qui som

STO és una empresa integradora de solucions tecnològiques especialitzada en serveis avançats associats a les Tecnologies de la Informació.

Amb una dilatada experiència de més de 20 anys en el sector, hem promogut la cooperació amb els nostres clients a través de la innovació de processos, mitjans i tecnologies, contribuint al canvi, la productivitat i la competitivitat en els negocis.

Comptem amb professionals d'una alta qualificació i sobretot uns alts valors humans, on l'honestedat i l'atenció constant cap als nostres clients ens situen com el seu proveïdor de confiança, amb l'objectiu de millorar diàriament i oferir solucions i serveis innovadors.

En STO sabem el que la teva empresa necessita perquè som experts en consultoria tecnològica, estem a l'última i el nostre millor valor són els nostres clients.

Estem enfocats al Software per a empreses i al món d'Internet, cada vegada més important en el món empresarial.

MPS Solucions informàtiques

MPS és una nova empresa recentment constituïda del grup STO per donar una solució global al mercat professional.

L'eficàcia en els serveis i el ràpid aprovisionament de productes, combinats amb un software professional de màxima qualitat aporten una total garantia en les nostres propostes.

Aquestes propostes vénen avalades per un equip professional amb una dilatada experiència de més de 12 anys operant en el sector. El nostre objectiu prioritari és proporcionar a les empreses i professionals solucions completes i globals.

La nostra activitat se centra en solucions de sistemes d'informació, amb un focus concret i especialitzat en propostes globals per a aquest mercat. Això proporciona una major efectivitat per als nostres clients i ens manté actualitzats en el nostre sector, garantint així el desenvolupament futur de les nostres solucions de negoci.

Hem unit a l'empresa el nostre coneixement i entusiasme pel servei i la satisfacció de les coses ben fetes i, així, els professionals de MPS, vam aconseguir aportar al mercat, un elevat nivell de servei, solucions i garanties que avui difícilment es poden trobar.

Tots els drets reservats © 2017 STO